mailkonfiguration: start

Så här går du tillväga för att konfigurera din e-post för våra tjänster:

• Guide för Mozilla Thunderbird

• Guide för Microsoft Oulook Express - klicka här om du vill veta hur du konfigurerar denna mailklientprogramvara.

• Guide för Netscape Mail - klicka här om du vill veta hur du konfigurerar denna mjukvara

• Om du istället vill använda Microsoft Outlook så är den relativt lik Microsoft Outlook Express.

Om du istället vill använda Mozilla Thunder Bird eller någon annan Mozilla webläsare med integrerat mailkrlient så är de generellt sett relativt lika Netscape 7.x mail.

Vi har även webmail, du kan läsa mer om du du kan beställa vår tilläggstjänst webmail här.

Länkar till nedladdningssidor för mailklientprogramvaror och andra nyttiga länkar finner du på vår länksida (under nyttolänkar).

Tips: tänk på att det alltid finns en viss risk att du drabbas av virus varför det alltid är viktigt att ha ett uppdaterat antivirusprogram!
    Kontakta oss om du är intresserad av att köpa Norton Antivirus direkt från oss!