CCM III

Sedan CCM™ version 3.0 ligger manualen inuti själva CCM™ - du finner manualen när du loggat in uppe till höger (knappen heter "manual").

Nedanstående information är endast för kunder med CCM™ version 2.x.

Har du en äldre version av CCM™ ärn version 2.0 ber vi dig kontakta vår support

CCM Manual (endast CCM™ version 2.x)

1. Logga in
  2. Ändra innehåll
  3. Spara innehåll
  4. Lägga till nytt innehåll

1. Logga in
Öppna en webb-läsare och öppna följande sida i adressfältet: http://www.dinsida.se/ccm/.
Där anger du de inloggningsuppgifter som du fått per post.

2. Ändra innehåll
För att ändra innehåll klickar du på edit   knappen. De områden som du kan ändra på blir gråmarkerade och får en streckad ram runt sig.

När du klilckar på gråmarkerad text får du upp ett nytt redigeringföster.

Detta fönster kan användas som en ordbehandlare. I toppen av detta fönster har du följande verktygslåda. Håll musen över de olika knapparna för att se en beskrivning av hur de kan användas.

3. Spara innehåll

När du har formatterat texten så som du vill ha den, klickar du på "Lagra"-knappen.

Då sparas det ner till den gråa ytan du klickade för att få upp fönstret:

OBS innehållet har inte sparats ner till servern än. När du är klar kan du klicka på -knappen

4. Lägg till nytt innehåll

För att lägga till nytt innehåll, klickar du på -knappen.

När du klickat på knappen så får du en vy som denna:

De gråmarkerade rutorna som du kan ändra innehållet i är de det står "Click here to edit" på. Om du klickar på någon av de rutorna så får du upp HTML-editorn igen (se ändra).